söndag 12 oktober 2008

Hässelbyloppet 12 oktober 2008




Japp, nu har man gjort det, sprungit Hässelbyloppet och det i stödstrumpor, men ingen som såg det, stödstrumporna. Stödstrumporna hade jag på mig då ena vaden känns av under en längre tid, inbillade mig att den skulle hålla vaden i schack och det gjorde den, för inget smällde eller kändes. Men oavsett stödstrumpor eller inte...persade. Sprang i mål på 55.47 yeah! :) Plats 328 av 800 i damer motionklassen.



Svårt det där, hur man ska disponera sina krafter, alldeles för orutinerad...kände att jag hade mkt. mer kvar att ge när jag kom i mål. Men bra att lära sig lite om sig själv och hur man springer...tills nästa gång. Men nästa gång, då blir det Tjur Ruset och det redan nästa helg och då ska jag inte bry mig om tider, bara se till att jag genomför loppet utan vrickade vrister och allt som kan hända i riktig terräng, då jag är alldeles ny på det...kan inte minnas när jag sprang i en skog över huvudtaget sist...men det ska bli skoj, mkt skoj och garanterat blött.

Värmer upp innan loppet.
Foto: TP






2 kommentarer:

MarathonMia sa...

grattis grattis - insåg först nu att du också persade!

Moder jord sa...

Tack, tack :)


Och såg att du bestämt dig för Tjur Ruset nu, Väl mötts i skogen då. Undrar om det är en smart ide att ta plastfolie och linda in fötterna med..eller de kanske kvävs då?! plastpåsar har ju en förmåga att gå sönder.