tisdag 14 april 2009

Nu är det fixat

...Idrottsplatsen är öppen mellan 9-17 på lördag, ingen fotbollsmatch äger rum, så T.N och jag kan uppfylla det vi planerat sen tidigare. Ringde henne och talade om att allt är klappat och klart, att jag har pratat med kommungubben idag, som har hand om idrottsplatsen/-erna här i stan och sa vad vi hade tänkt oss och ja, så är det. Så på lördag ska vi avverka 3 mil på 400 meters banan där. Berättade det för en jobbarkompis också när allt var klart, vår plan, då sa han att vissa har för mkt. fritid ;) Har varit och inhandlat ett paket chocolate corny tills lördag som lite tugg. Och så det tråkiga, klädde om, stack iväg och skulle ta en runda ute...blev kort ca 1 km, gav upp, kändes inget vidare, muskel på insidan av låret har gjort sig påmint länge nu, men har varit dålig på stretch sista dagarna så det kändes rejält, så jag gav upp och kändes...tungt från start, lite omotiverad, måhända. Önskar fint väder, sol och runt 14-15 grader på lördan och inga skavanker. Inte för mkt. begärt eller...

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Häftigt att göra nåt sånt! Hur ska ni hålla koll på antalet varv, och har ni ngn planerad underhållning så att det inte blir tråkigt?

Moder jord sa...

Jag har en sådan där som man klickar på, trycker, så kommer det fram en siffra i taget som ett räkneverk...tänkte ha den lilla klumpen i handen och underhållning?! är det inte tillräckligt underhållande att springa runt runt runt ;) Nejdå, har Mp3n och fixa tre mil och ha tråkigt och monotont så är man mentalt stark både till Ultra och Sthlm förhoppningsvis. Funkar det bra, kanske man kan göra om det och då är Snorkfröken välkommen :)

Snorkkis sa...

Tack tack för inbjudan. Skulle verkligen vara en mental prövning, och bygga pannben! Men om man dör av tristess efter 1 km på löpband, blir inte närmare 100 varv på bana lite segt? Vid närmare eftertanke känns detta som något som borde testas :)

Hoppas det blir lyckade 3 mil!